درمان دارویی

درمان های بلند مدت و کوتاه مدت برای ایجاد نعوظ وجود دارد که یکی از این راه ها داروهای خوراکی و تزریقی برای ایجاد نعوظ لحظه ای است.
اما همانطور که گفته شد این داروها درمانی نیست و نیاز هست فرد قبل از هر بار رابطه جنسی برای ایجاد نعوظ از دارو استفاده کند.

اختلال و عدم نعوظ چیست ؟

به ناتوانی مردان در سفت نگه داشتن آلت اختلال نعوظ میگویند. نعوظ زمانی اتفاق می افتد که حجم زیادی از خون به داخل سیلندر های آلت پمپاژ شده و حبس می شود. این سیلندر ها مانند بادکنکی بزرگ و سفت می شود. عواملی مثل چاقی یا بیماری های قند، فشار، چربی خون، مشکلات غدد، مشکلات قلبی و عروقی و… که معمولا در اثر کهولت سن ایجاد می شود، باعث کاهش خونرسانی به بافت آلت شده و عامل کاهش کیفیت نعوظ می شود. از طرفی عوامل مادرزادی دیگر مثل نشت وریدی، جراحت فیزیکی به بافت آلت، سرطان، مواد مخدر و… باعث نشت خون حبس شده از داخل سیلندر های آلت شده در نتیجه فرد دچار شلی آلت یا عدم نعوظ می شود.

درمان عدم نعوظ با تزریق پی شات

راه های درمان اختلال یا عدم نعوظ چیست :

پزشک پس از انجام آزمایشات و بررسی های تخصصی علت و شدت اختلال نعوظ بیمار را تشخیص می دهد و بر اساس شدت بیماری، یکی از راه های زیر را برای بهبود یا درمان نعوظ فرد انتخاب می کند.

آمپول یا داروی ایجاد نعوظ چیست :

باید توجه داشت  که هیچ دارویی برای درمان قطعی اختلال یا عدم نعوظ وجود ندارد. اما لازم است بدانید که داروهای خوراکی و تزریقی برای ایجاد نعوظ لحظه ای وجود دارد. برای دریافت دارو باید به مراکز تخصصی پزشکی یا متخصصین ارولوژیست مراجعه کنید. نوع و دوز این دارو ها برای هر فرد بسته به شرایط فیزیکی و بدنی او متفاوت است و عموما یک نسخه ی  یکسان برای همه قابل استفاده نیست. استفاده از این داروها بصورت روزانه یا قبل از نزدیکی، می‌تواند نعوظ در فرد ایجاد کند. این داروها دو دسته دارند داروهای تزریقی و داوهای خوراکی که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم. 
 
 

هزینه و قیمت داروهای ایجاد نعوظ :

داروهای نعوظ( شامل قرص یا آمپول و... ) انواع مختلفی دارند که یک با ترکیب چند دارو با توجه به شرایط و سابقه شما توسط پزشک برای شما تجویز می شود. باید توجه داشت به دلیل عوارض خطرناکی که مصرف اشتباه این داروها به همراه دارد نمیتوان یک نسخه ی دارویی  یکسان برای تمامی افراد تجویز کرد.  بنابراین هیچگاه  بدون  مشورت با پزشک از نسخه دیگران استفاده نکنید. بر این اساس نمیتوان قیمت مشخصی برای نسخه ی یک فرد تخمین زد. زیرا هزینه ی نسخه ی هر فرد بسته به تعداد و نوع و ترکیب داروهایی که پزشک تجویز میکند متفاوت است.

 

داروی ایجاد نعوظ برای چه کسانی و در چه زمانی مناسب است ؟

افرادی که دچار بیماری اختلال و یا عدم نعوظ هستند، میتوانند از این داروها (خوراکی و تزریقی)  برای داشتن نعوظ مناسب قبل از رابطه استفاده کنند. اما قابل توجه است که این داروها درمانی نبوده و فقط برای مدت زمان مشخصی پس از مصرف نعوظ ایجاد می شود. مصرف این دارو ها ( قرص یا آمپول ) حتما به دستور پزشک و تحت نظر او باید باشد. باید توجه داشت به دلیل حساسیت بافت آلت قبل از مصرف داروهای تزریقی حتما توسط پزشک خود آموزش ببینید.

موارد احتیاط در مصرف داروهای ایجاد نعوظ :

در صورت ابتلا به هرنوع بیماری زمینه ای ای مثل دیابت ٬ فشاز خون ٬ مشکلات قلبی و ...  قبل از مصرف حتما پزشک خود را در جریان بگذارید و یا در زمان رخ داد هر یک از موارد زیر به پزشک خود اطلاع دهید

  • تنگی نفس
  • تپش قلب
  • اختلال  در نفس کشیدن
  • نوسان شدید فشار خون
تزریق دارو به آلت

عوارض دارو های تزریقی و خوراکی ایجاد نعوظ :

  • در داروهای خوراکی :

اگر هر نوع بیماری زمینه ای یا دارو های درمانی مثل انسولین، داروی کنترل فشار و قند و... مصرف می کنید ممکن است با قرص های ایجاد نعوظ شما تداخل داشته باشد و قبل از مصرف از پزشک خود مشورت بگیرید .

  • در داروهای تزریقی:
اگر فرد به هر دلیلی دوز دارو را اشتباه و یا زیاد تزریق کند، خون وارد شده در آلت نمیتواند به راحتی از آلت خارج شود و فرد دچار بیماری پریاپیسم یا همان نعوظ طولانی مدت می شود که باید فورا به اورژانس مراجعه کند تا برای جلوگیری از نکروز  آلت و آسیب به بافت آن ، خون داخل آلت  تخلیه گردد.
 

برای گرفتن نوبت درمان دارویی در آندرومید:

با شماره روبرو تماس گرفته و یا در واتساپ به شماره 02128421149 پیام دهید.